Jump to content
TURKISH SERIES For English Speakers
Angel.

Forum Themes

Recommended Posts

57 minutes ago, valentia said:

I see only the "submit replay" button. There is no "preview post" in me.:computer-losy-smiley: But personally i don't use it.

Exactly the same, I'm on my mobile. But I also never use it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't see the preview post button either, at the bottom of post but the "preview post" on top, next to undo, works now. It wasn't working before for me.

I rarely use it as well.

Edited by Joanne

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just saw, we have the "delete" button back at notifications! I cleaned mine and seems that it's working fine, no issues! Thank you, @Angel.!

If it was there long ago, sorry I didn't notice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, now the delete button appears at the notification window as well and it is working fine!

Everything seems that it is back in as we knew it to be! Thank you @Angel. and technicians team!:773_purple_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...